Just nu upplever vi tekniska problem vilket påverkar vår orderhistorik. Det kan ta lite längre tid än vanligt innan din order syns i historiken.

Det påverkar inte din orderläggning. 

Förrådslösningar

Vill ni slippa tänka på att ert förråd alltid är fyllt med rätt produkter? Låt oss ta hand om det! Ni får full kontroll över era inköp och vi tar ansvar för att rätt produkter alltid finns tillgängliga på rätt plats ­– så nära verksamheten som möjligt. Utifrån en rad olika smarta lösningar tar vi gärna fram ett förslag som passar era behov.

När vi har undersökt hur godsmottagningen går till hos våra kunder har vi sett att produkternas väg från lastkajen till hyllan oftast är lång och hanteras av flera personer. Det är också vanligt att medarbetare behöver gå långa sträckor från verkstadsgolvet till förrådet för något så enkelt som att hämta ut ett par nya handskar.

Varför ska många personer ägna delar av sin arbetstid åt onödiga sidouppgifter? Låt oss ta hand om det vi är bäst på!

Vi hittar en lösning som passar er

Vi kan erbjuda flera olika smarta förrådslösningar. Använd formuläret nedan eller kontakta din närmaste TOOLS-enhet här, så hittar vi rätt lösning utifrån era behov och förutsättningar.

Vi kan bland annat hjälpa er med:

  • Förrådsskåp
  • Varuautomater
  • Självscanningsförråd
  • Påfyllnadstjänst
  • Statistik över förbrukning

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan

Stäng