TOOLS på Underhållsmässan 2018

Den 13-16 mars finns TOOLS på plats på Underhållsmässan i Göteborg. Vi har med oss ett antal av våra leverantörer, håller i två kostnadsfria fallskyddsutbildningar och visar hur vi arbetar med Hälsa, miljö och säkerhet (HMS) och digitalisering. Kom förbi vår monter så berättar vi mer!

Underhållsmässan är norra Europas största fackmässa inom drift och underhåll. TOOLS finns på plats för att prata om Hälsa, Miljö och Säkerhet och hur vår digitala satsning kan underlätta för våra kunder. Självklart har vi också med oss några av de leverantörer som vi samarbetar med (se lista längst ner på sidan).

Kostnadsfria fallskyddsutbildningar

Vi håller i två fallskyddsutbildningar under mässan, den 13 och den 15 mars 13.00-16.00. Båda tillfällena är kostnadsfria och vi har plats för 12 deltagare per utbildning. Först till kvarn gäller – anmäl dig så snart som möjligt!

Kurserna är på grundläggande nivå och innehåller bland annat information om vad som händer när vi faller, ansvar och skyldigheter hos arbetstagare och arbetsgivare, arbetsmiljölagen, riskanalys och räddningsplan. Efter godkänd kurs ska deltagarna ha kännedom om lagar och normer för arbete i fallriskmiljöer, kunna hantera sin personliga fallskyddsutrustning korrekt, förstå vikten av riskanalys och ha förståelse för vad som händer vid ett fall.

Alla deltagare får ett utbildningsbevis och en värdecheck som ger dig 50% rabatt för en person på någon av TOOLS utbildningar inom fallskydd.

OBS! Båda utbildningsdagarna är nu fulla och vi har stängt anmälan. Vill du stå på reservlista? Fyll i formuläret här nedan som vanligt och klicka i alternativet "Jag vill stå på reservlistan" i den sista frågan.

Anmäl dig till något av utbildningstillfällena här>>

TOOLS pratar säkerhet och arbetsmiljö på teknikscenen

I samarbete med Nordic Safety Association kommer vi att finnas på teknikscenen mellan 12.00 och 14.00 på torsdag den 15 mars. Vi presenterar ett kundcase och berättar hur vi har arbetat med fallskydd hos en väldigt spännande kund, som finns på andra sidan gatan från Svenska Mässan. Vilken kund kan det vara?

Få ditt entrékort till mässan här

Klicka på bannern för att få din personliga biljett till Underhåll 2018.

Klicka här och beställ ditt entrékort till Underhåll 2018 - 13 - 16 mars 2018

TOOLS leverantörer på mässan

Till underhållsmässan har vi med oss ett antal av våra leverantörer. Kom till vår monter så berättar vi mer om hur vi tillsammans jobbar med HMS!