TOOLS på Underhållsmässan 2018

Tack för en lyckad Underhållsmässa 2018! Vi hade en jätterolig mässa med stor monter, massor av besökare, AW-event varje kväll, fallskyddsutbildningar och mycket mer. Här har vi samlat bilder och en film från årets mässa.

Den 13-16 mars fanns TOOLS på plats på Underhållsmässan i Göteborg. Vi hade med oss ett antal av våra leverantörer, höll två kostnadsfria fallskyddsutbildningar och visade hur vi arbetar med Hälsa, miljö och säkerhet (läs mer om HMS här) och digitalisering.

Stort tack till alla som besökte vår monter, all TOOLS-personal som var på plats, och såklart alla våra fantastiska leverantörer. Längst ner på den här sidan hittar ni en lista över de leverantörer som var med i år.

Häng med på montervisning

Under mässan körde vi montervisningar där vi gick igenom de olika riskområdena inom HMS och vår digitaliserings-del. I vanliga fall tog montervisningen ungefär en timme - men för er skull kör vi en kort variant! Så här såg vår monter ut på Underhållsmässan 2018:

 

TOOLS leverantörer på mässan

Till underhållsmässan hade vi med oss ett antal av våra leverantörer. Stort tack till er för att ni ville vara med och berätta om hur vi tillsammans jobbar med Hälsa, Miljö och Säkerhet!