Välkommen till TOOLS!

Välkommen till TOOLS!

46
Butiker
439
RÅDGIVARE

Nyheter, Tips & Råd

Viktig information om prishöjning

Vi befinner oss i en utmanande marknadssituation där flera faktorer påverkar oss globalt. Det råder komponentsbrist och vi ser kraftiga råvaruprisökningar på olja, stål, koppar och pappersmassa. Detta gör att vi är tvungna att justera våra priser från och med den 1 september.

Upptäck 3M Versaflo fläktassisterade andningsskydd

Fläktassisterade andningsskydd blir allt mer populära. Många upplever att de är bekvämare att ha på sig längre stunder, och att jobbet då blir bättre utfört. Här presenterar vi våra bästsäljare i kategorin: 3M Versaflo-serien.

Skovård – 9 enkla tips för att öka livslängden på dina skor

Är du trött på att skorna blir slitna och vill att varje par ska hålla längre? Vi har samlat 9 enkla tips som kan tyckas självklara – men som alla behöver påminnas om.

Så väljer du rätt andningsskydd

Att välja rätt andningsskydd är inte en helt enkelt uppgift. Hur du än vrider och vänder på saken så kommer svaret ändå att bli: "Det beror på". Men vad beror det på? Vi reder ut!

Om Covid-19 och vår tillgänglighet

Här hittar du den senaste informationen om hur Covid-19 påverkar TOOLS verksamhet. I dagsläget är våra butiker öppna och verksamheten igång i princip som vanligt. Självklart kan vi erbjuda alternativa sätt att handla eller få rådgivning för de kunder som vill undvika fysiska möten.

Morgonpigg? Med över-natten-leverans kan du hämta din beställning nästa morgon

Har du behov av att hämta dina beställda produkter redan när arbetsdagen börjar? Nu kan du hämta varorna i din närmaste TOOLS-butik direkt när den öppnar på morgonen.

Aktuella kampanjer och produktnyheter

Vi lanserar skor från Gesto hos TOOLS

Nu finns Gesto som nytt varumärke inom skor hos TOOLS! Gesto är ett svenskt varumärke med ambition att ligga i framkant med sin kvalitet och produktutveckling.

Speedglas lanserar svetshjälm med välvt glas

Nu lanseras Speedglas G5-02. Med den välvda Curved Glass-tekniken har 3M skapat ett svetsglas som följer huvudets rundning och ger 100% större synfält än Speedglas tidigare största svetsglas.

Produktnyhet: Nya generationen grovrengörare från 3M

Lär känna den senaste produktnyheten från 3M Scotch-Brite. XT Pro och XT Pro Extra Cut är en ny generation grovrengörare, med hög följsamhet, låga vibrationstal och lång livslängd – allt för din komfort och säkerhet. Nu finns produkterna hos oss på TOOLS. Hitta din nya favorit!