Välkommen till TOOLS!

Välkommen till TOOLS!

46
Butiker
439
RÅDGIVARE

Nyheter, Tips & Råd

Nu lanserar vi webbplatsen www.swedoltools.se

Vi hoppas att du vill vara med resan kring samgåendet mellan TOOLS och Swedol/Grolls. För att samla all information och vanliga frågor på en och samma plats har vi skapat en gemensam webbplats som bara handlar om samgåendet.

Så väljer du rätt andningsskydd

Att välja rätt andningsskydd är inte en helt enkelt uppgift. Hur du än vrider och vänder på saken så kommer svaret ändå att bli: "Det beror på". Men vad beror det på? Vi reder ut!

TOOLS digitala strategi och E-handel

Välkommen till TOOLS.se! Här kan du handla, se aktuella kampanjer eller läsa tips och råd. Allt det visste du säkert redan. Men visste du till exempel att vi kan anpassa sortimentet som du ser helt efter din verksamhet? Eller att våra medarbetare också arbetar i TOOLS.se för att lägga ordrar? Här berättar vi mer om vår digitala strategi!

TOOLS och Swedol går samman

TOOLS och Swedol har fått gemensam ägare. Tillsammans bildar vi en stark aktör i Sverige, Norge och Finland. Vi ser fram emot att kunna ge ett ännu bättre erbjudande och utökad tillgänglighet till våra kunder.

TOOLS på Underhållsmässan 2020 – så såg det ut

Underhållsmässan 2020 blev en annorlunda mässa. Många av våra kunder tvingades ställa in sina besök på grund av Covid-19, men vi är nöjda med de dagar vi fick tillsammans med er. För alla er som inte kunde komma – vi har gjort vårt bästa för att ta mässan till er i stället!

Om coronaviruset, tillgänglighet och leveranser

Här hittar du den senaste informationen om hur coronaviruset påverkar TOOLS verksamhet. I dagsläget är våra butiker öppna och vår verksamhet är igång i princip som vanligt. Vi kan självklart också erbjuda telefon- eller videomöten via till exempel Skype istället för fysiska möten för de kunder som önskar det.

Aktuella kampanjer och produktnyheter

Startpaket – testa en miljövänligare skärvätska

Vill du testa en skärvätska som är mer miljövänlig, inte ger eksem och är tillverkad i Helsingborg av vegetabiliska oljor? Nu har vi tagit fram färdiga paket för dig som vill prova Chemirol – perfekt inför semesterunderhållet av maskinerna!

Boschkampanj på TOOLS!

Fram till 31/8 har vi Bosch-kampanj på TOOLS! Se hela kampanjbladet fyllt med batterimaskiner, nätdrivna maskiner och tillbehör här. Glöm inte att gå in på produkten och ta del av alla våra produktvideos.

Tema: Trädgårdsmaskiner från Milwaukee!

Visste du om att vi på TOOLS har ett stort sortiment av trädgårdsmaskiner från Milwaukee? Trimmers, häcksaxar, grensågar, kedjesågar och mycket annat. Med Milwaukees senaste multitrimmer-system kan du bygga ut din maskinpark med mängder av tillsatser på en och samma motorbasenhet.

Kampanj på redskap från Fiskars!

Våren är här! Då kanske det är dags att se över dina redskap för till exempel trädgården? För att hjälpa dig på vägen har vi kampanj på utvalda produkter från marknadsledande Fiskars hela våren och sommaren. Lär känna Fiskars lite bättre här.

Kampanj på bevattningsprodukter från Gardena

Äntligen är det den tiden på året igen! Doften av vår hänger i luften, gräset vaknar och naturen grönskar. Därför passar vi på att ge er kampanjpriser på pumpar, slangar och annan trädgårdsutrustning från Gardena. Lär känna Gardena lite bättre här!

Se vårens stora Teng Tools-kampanj

Verktygsvagnar, verktygssatser, hylsnyckelsatser, skruvmejselsatser och lösa verktyg. Ja, listan kan göras lång när man ska beskriva Teng Tools-kampanjen som just nu pågår på TOOLS. Du finner ett stort sortiment här i E-handeln, men också i våra butiker. Har du alltid drömt om en av Teng Tools klassiska röda verktygssatser? Nu har du chansen!