Välkommen till TOOLS!

Välkommen till TOOLS!

46
Butiker
439
RÅDGIVARE

Nyheter, Tips & Råd

TOOLS och Swedol har öppnat sin första gemensamma butik – i Kalmar

Vi har öppnat vår första gemensamma butik! Grattis Kalmar, nu hittar ni TOOLS, Swedol och Grolls på samma adress – allt under samma tak!

Nu lanserar vi webbplatsen www.swedoltools.se

Vi hoppas att du vill vara med resan kring samgåendet mellan TOOLS och Swedol/Grolls. För att samla all information och vanliga frågor på en och samma plats har vi skapat en gemensam webbplats som bara handlar om samgåendet.

Startpaket – testa en miljövänligare skärvätska

Vill du testa en skärvätska som är mer miljövänlig, inte ger eksem och är tillverkad i Helsingborg av vegetabiliska oljor? Nu har vi tagit fram färdiga paket för dig som vill prova Chemirol – perfekt inför semesterunderhållet av maskinerna!

Så väljer du rätt andningsskydd

Att välja rätt andningsskydd är inte en helt enkelt uppgift. Hur du än vrider och vänder på saken så kommer svaret ändå att bli: "Det beror på". Men vad beror det på? Vi reder ut!

TOOLS digitala strategi och E-handel

Välkommen till TOOLS.se! Här kan du handla, se aktuella kampanjer eller läsa tips och råd. Allt det visste du säkert redan. Men visste du till exempel att vi kan anpassa sortimentet som du ser helt efter din verksamhet? Eller att våra medarbetare också arbetar i TOOLS.se för att lägga ordrar? Här berättar vi mer om vår digitala strategi!

TOOLS och Swedol går samman

TOOLS och Swedol har fått gemensam ägare. Tillsammans bildar vi en stark aktör i Sverige, Norge och Finland. Vi ser fram emot att kunna ge ett ännu bättre erbjudande och utökad tillgänglighet till våra kunder.

Aktuella kampanjer och produktnyheter

Höstkampanj på batteridrivna maskiner från Milwaukee

Älskar du sladdlösa maskiner från Milwaukee lika mycket som vi gör? Vilken tur! Hela året ut har vi nämligen höstkampanj på delar av vårt Milwaukee-sortiment. Se hela kampanjen och handla direkt här på TOOLS.se – eller kolla lagersaldot i din närmaste butik ifall du vill klämma och känna!

Höstkampanj på maskiner från Bosch

Nu släpper vi kampanjen Bosch Pro News som gäller fram till 31/12 2020. På TOOLS.se finner du utvalda maskiner från kampanjen, och du kan såklart även beställa maskinerna från närmaste säljare eller butik.

Produktnyhet: Nya generationen grovrengörare från 3M

Lär känna den senaste produktnyheten från 3M Scotch-Brite. XT Pro och XT Pro Extra Cut är en ny generation grovrengörare, med hög följsamhet, låga vibrationstal och lång livslängd – allt för din komfort och säkerhet. Nu finns produkterna hos oss på TOOLS. Hitta din nya favorit!

Tema: Trädgårdsmaskiner från Milwaukee!

Visste du om att vi på TOOLS har ett stort sortiment av trädgårdsmaskiner från Milwaukee? Trimmers, häcksaxar, grensågar, kedjesågar och mycket annat. Med Milwaukees senaste multitrimmer-system kan du bygga ut din maskinpark med mängder av tillsatser på en och samma motorbasenhet.

Kampanj på redskap från Fiskars!

Våren är här! Då kanske det är dags att se över dina redskap för till exempel trädgården? För att hjälpa dig på vägen har vi kampanj på utvalda produkter från marknadsledande Fiskars hela våren och sommaren. Lär känna Fiskars lite bättre här.

Se vårens stora Teng Tools-kampanj

Verktygsvagnar, verktygssatser, hylsnyckelsatser, skruvmejselsatser och lösa verktyg. Ja, listan kan göras lång när man ska beskriva Teng Tools-kampanjen som just nu pågår på TOOLS. Du finner ett stort sortiment här i E-handeln, men också i våra butiker. Har du alltid drömt om en av Teng Tools klassiska röda verktygssatser? Nu har du chansen!