hej, Vi hjälper dig att hitta rätt!

hej, Vi hjälper dig att hitta rätt!

45
Butiker
449
RÅDGIVARE

Tips & Råd

Har du koll på piktogrammen?

Har du koll på reglerna kring varningsskyltar? Från och med sommaren 2019 får inga gamla varningsskyltar finnas kvar, utan all skyltning måste följa EU:s direktiv. Ta hjälp av TOOLS skyltrond!

Ordning och reda med 5S

En välorganiserad arbetsplats lönar sig. Förutom tidsbesparing, ökad effektivitet och minskat behov av utrymme blir arbetsmiljön trevligare och säkrare. Vi kan se till att detta blir verklighet för våra kunder.

Få koll på din arbetsplats – lär dig mer om ergonomi

Visste du att felaktig belastning är en av de vanligaste anledningarna till sjukskrivningar inom industrin? Att prioritera belastningsergonomin kan alltså ge enorma fördelar. Inte bara kommer de anställda att må bättre – sjukskrivningar är såklart inte bra för företagets produktivitet eller lönsamhet heller.

Aktuellt från TOOLS

Miljödeklarerad klädkollektion

Nyhet hos TOOLS! Fristads är först i världen med att redovisa och märka upp ett klädesplaggs totala inverkan på miljön – från val av material, till leverans av färdigt plagg. Läs mer om kollektionen Fristads Green här.

Tekniska säljare – med spetskunskap inom arbetsplatsutrustning

Du vet väl om att flera olika typer av tekniska säljare arbetar på TOOLS? En teknisk säljare har specialiserat sig inom ett sortimentsområde och har därför mycket hög produkt- och  lösningskompetens.

Stor Teng Tools-kampanj hela hösten

Har du drömt om en Teng Tools-vagn i åratal? Nu har du chansen! Se vår höstkampanj på massvis av Teng Tools-produkter.