Välkommen till TOOLS!

Välkommen till TOOLS!

46
Butiker
439
RÅDGIVARE

Aktuella kampanjer och produktnyheter

Vi lanserar skor från Gesto hos TOOLS

Nu finns Gesto som nytt varumärke inom skor hos TOOLS! Gesto är ett svenskt varumärke med ambition att ligga i framkant med sin kvalitet och produktutveckling.

Limiterade utgåvor av Teng Tools – bara hos TOOLS!

Har du alltid drömt om en verktygssats från Teng Tools i den klassiska färgen ... svart?! Limiterade utgåvor som bara finns på TOOLS. Passa på innan lagret tar slut!

Speedglas lanserar svetshjälm med välvt glas

Nu lanseras Speedglas G5-02. Med den välvda Curved Glass-tekniken har 3M skapat ett svetsglas som följer huvudets rundning och ger 100% större synfält än Speedglas tidigare största svetsglas.

Nyheter, Tips & Råd

Så väljer du rätt andningsskydd

Att välja rätt andningsskydd är inte en helt enkelt uppgift. Hur du än vrider och vänder på saken så kommer svaret ändå att bli: "Det beror på". Men vad beror det på? Vi reder ut!

Om Covid-19 och vår tillgänglighet

Här hittar du den senaste informationen om hur Covid-19 påverkar TOOLS verksamhet. I dagsläget är våra butiker öppna och verksamheten igång i princip som vanligt. Självklart kan vi erbjuda alternativa sätt att handla eller få rådgivning för de kunder som vill undvika fysiska möten.

Morgonpigg? Med över-natten-leverans kan du hämta din beställning nästa morgon

Har du behov av att hämta dina beställda produkter redan när arbetsdagen börjar? Nu kan du hämta varorna i din närmaste TOOLS-butik direkt när den öppnar på morgonen.

Regn och rusk – klä dig rätt i vinter

Nu börjar snötäcket lägga sig över landet. Oavsett väder, arbetsuppgift eller bransch så kommer det att bli en pina att gå till jobbet om du har fel kläder i olämpligt material. Ta del av våra tips kring den klassiska lager på lager-principen så att du är torr och varm i vinter

Ett urval för svetsaren

För dig som svetsar och slipar har vi nu tagit fram en katalog med produkter som skyddar dig och ökar din produktivitet. Katalogen innehåller både utvalda ansiktsskärmar och svetshjälmar, men även tillbehör som skyddar din hörsel, dina händer och in kropp. Scrolla längre ned på sidan för att ladda hem katalogen redan idag!

Speedglasbussen – snart nära dig!

Vi fortsätter vårt fokus på produkter till dig som svetsar och slipar. I oktober ger vi oss ut på de svenska vägarna tillsammans med 3M. Med på resan har vi en buss/vagn där du har chansen att prova produkter och få rådgivning – både inom personligt skydd till svetsaren, men även kring grovrengörare och utrustning för slipning.