Välkommen till TOOLS!

Välkommen till TOOLS!

46
Butiker
439
RÅDGIVARE

Nyheter, Tips & Råd

Ett urval för svetsaren

För dig som svetsar och slipar har vi nu tagit fram en katalog med produkter som skyddar dig och ökar din produktivitet. Katalogen innehåller både utvalda ansiktsskärmar och svetshjälmar, men även tillbehör som skyddar din hörsel, dina händer och in kropp. Scrolla längre ned på sidan för att ladda hem katalogen redan idag!

Speedglasbussen – snart nära dig!

Vi fortsätter vårt fokus på produkter till dig som svetsar och slipar. I oktober ger vi oss ut på de svenska vägarna tillsammans med 3M. Med på resan har vi en buss/vagn där du har chansen att prova produkter och få rådgivning – både inom personligt skydd till svetsaren, men även kring grovrengörare och utrustning för slipning.

Välj rätt handskar för jobbet

Vilka handskar är rätt för din arbetsuppgift? Det finns massor av varianter på marknaden, med många olika funktioner. För att hjälpa dig hitta rätt har vi tagit fram ett standardsortiment som passar de flesta av våra kunder. Här går vi igenom de olika modellerna och dess funktioner – häng med!

TOOLS och Swedol har öppnat sin första gemensamma butik – i Kalmar

Vi har öppnat vår första gemensamma butik! Grattis Kalmar, nu hittar ni TOOLS, Swedol och Grolls på samma adress – allt under samma tak!

Nu lanserar vi webbplatsen www.swedoltools.se

Vi hoppas att du vill vara med resan kring samgåendet mellan TOOLS och Swedol/Grolls. För att samla all information och vanliga frågor på en och samma plats har vi skapat en gemensam webbplats som bara handlar om samgåendet.

Startpaket – testa en miljövänligare skärvätska

Vill du testa en skärvätska som är mer miljövänlig, inte ger eksem och är tillverkad i Helsingborg av vegetabiliska oljor? Nu har vi tagit fram färdiga paket för dig som vill prova Chemirol – perfekt inför semesterunderhållet av maskinerna!

Aktuella kampanjer och produktnyheter

Speedglas lanserar svetshjälm med välvt glas

Nu lanseras Speedglas G5-02. Med den välvda Curved Glass-tekniken har 3M skapat ett svetsglas som följer huvudets rundning och ger 100% större synfält än Speedglas tidigare största svetsglas.

Höstkampanj på batteridrivna maskiner från Milwaukee

Älskar du sladdlösa maskiner från Milwaukee lika mycket som vi gör? Vilken tur! Hela året ut har vi nämligen höstkampanj på delar av vårt Milwaukee-sortiment. Se hela kampanjen och handla direkt här på TOOLS.se – eller kolla lagersaldot i din närmaste butik ifall du vill klämma och känna!

Höstkampanj på maskiner från Bosch

Nu släpper vi kampanjen Bosch Pro News som gäller fram till 31/12 2020. På TOOLS.se finner du utvalda maskiner från kampanjen, och du kan såklart även beställa maskinerna från närmaste säljare eller butik.