Välkommen till TOOLS!

Välkommen till TOOLS!

46
Butiker
439
RÅDGIVARE

Tips & Råd

Så väljer du rätt dammsugare

Rätt dammsugarutrustning skyddar både dig och dina kollegor från hälsofarligt damm. Läs mer och bläddra i kampanjbladet från TOOLS och Nilfisk.

Arbeta säkert på höjd – fallskydd, utbildningar och fallsäkra verktyg

Att arbeta säkert på höjd innehåller många olika delar. Personalen ska skyddas med rätt utrustning, och de behöver lära sig hur de ska använda utrustningen på ett säkert sätt. Utöver det ska verktyg som används på höjd såklart inte falla fritt och skada personer eller utrustning. Vi kan hjälpa er med alla delar!

Belysning från Mareld

Visste du att endast 15 % av svenskarna anser att belysningen på arbetsplatsen är anpassad efter deras behov. Ditt ljusbehov kan många gånger skilja sig markant från dina kollegors. Ta kontroll över din egen ljussituation med kompletterande belysning!

Aktuellt från TOOLS

Justerade priser från 1 februari

På grund av prisjusteringar från våra leverantörer justerar även vi våra priser från den 1 februari 2020.

8 av 10 arbetsplatser brister i hanteringen av farliga ämnen

Åtta av tio arbetsplatser har brister i hanteringen av kemikalier. Det visar en ny undersökning från Arbetsmiljöverket. Under insatsen har de dels inspekterat farliga kemikalier, men också kemiska risker som uppstår i verksamheten. Exempel på sådana är bland annat svetsrök, slipdamm, mjöldamm eller kvartsdamm.

Nu kommer vintern - är du redo?

Har vintern kommit till din del av landet ännu? Om den inte har gjort vågar vi lova att den är på väg – i år igen. Passa på att förbereda dig redan nu!