hej, Vi hjälper dig att hitta rätt!

hej, Vi hjälper dig att hitta rätt!

44
Butiker
449
RÅDGIVARE

Har du koll på din arbetsmiljö? Vi hjälper gärna till

Aktuellt från TOOLS

TOOLS förare fick lära sig ecodriving – så kör du miljövänligt

Att köra miljövänligt är inte bara en vinst för miljön, utan också för plånboken. Lär dig knepen du också!

TOOLS förvärvar Knut Sehlins industrivaruhus

Sedan 2007 har TOOLS Sverige varit delägare i Knut Sehlins industrivaruhus i Örnsköldsvik. Nu har vi förvärvat resterande 70 procent och "Sehlins" blir därmed ett helägt dotterbolag till TOOLS.

Stöd Mustaschkampen – köp arbetshandskar eller en morakniv

Prostatacancer drabbar 10 000 män i Sverige varje år. Stöd forskningen genom att köpa blåa arbetshandskar eller en mustaschprydd Morakniv – fem kronor går oavkortat till Prostatacancerförbundet.

Tips & Råd

Den ofriska luften

Bakteriehärdar som ligger och gror i varje skrymsle? Nej tack! Ohälsa på jobbet förebyggs bäst med ordentliga städrutiner

Tips för dig som använder andningsskydd

Är det dammigt på jobbet? Du vet väl att dammiga arbetsplatser avsevärt ökar riksen för lungsjukdomar och ohälsa. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig >>

Användbara appar: tema Bygg & Hantverk

Här är några smarta alternativ som kanske kan hjälpa dig som jobbar med bygg och hantverk – eller för dig som gillar att bygga helt enkelt.

BARNCANCERFONDEN_2017_vinter_1160x367.png

Hälsa, Miljö och Säkerhet - Vibrationer

Att utsättas för vibrationer i arbetet kan vara skadligare än du tror. Har du koll på  hur du undviker allvarliga nerv- och kärlskador?

För TOOLS handlar hälsa, miljö och säkerhet  inte bara om att hjälpa er att hitta rätt produkter. I första hand vill vi eliminera eller förebygga riskerna på arbetsplatsen, och i sista hand skydda medarbetarna.