Just nu upplever vi tekniska problem vilket påverkar vår orderhistorik. Det kan ta lite längre tid än vanligt innan din order syns i historiken.

Det påverkar inte din orderläggning. 

fasad_logga_appversion.jpg

Snart öppnar vi butik i Uppsala

Till våren öppnar vi en ny TOOLS-butik i Uppsala. Vi har redan ett flertal kunder i området, men har hittills inte haft någon butik där. Att vi nu etablerar oss på riktigt i Sveriges fjärde största stad innebär utökad service för befintliga kunder och möjligheter till nya affärer.

Vår ambition är att Uppsala-butiken ska öppna någon gång under början av 2019, men vi har ännu inte satt något fast datum. Att TOOLS till slut öppnar butik i Sveriges fjärde största stad är en naturlig del av utvecklingen och något som har funnits i våra tankar en längre tid.

– Vi har länge bearbetat Uppsala med våra säljare från närliggande TOOLS-enheter, som Stockholm och Västerås. Det känns jätteroligt att äntligen kunna erbjuda våra befintliga och nya kunder i Uppsala möjligheten att handla i en fysisk butik, säger Jonas Bertz, försäljningsområdeschef för regionerna Stockholm/Västmanland och Norr.

Vi ser fram emot att träffa er på Bolandsgatan 15 under 2019!