Toppbild-Teng.jpg

Teng Tools lösning gör jobbet enklare


Ordning och reda gör livet så mycket lättare. Kanske har du någon gång kliat dig i huvudet och undrat var det där verktyget egentligen ligger, just nu när du behöver det? Eller stått och rotat igenom en låda där alla olika typer av verktyg har slängts ner, i brist på en bättre lösning? Nu finns det en bättre lösning.

Stort sortiment med något för alla

Teng Tools verktygslådor och vagnar utgör tillsammans ett förvarningssystem som syftar till, att på ett enkelt och överskådligt sätt, skapa en förvaring som gör det lätt för användaren att organisera sina verktyg och skapa ordning. Det minskar risken för att verktyg försvinner eller skadas. Dessutom underlättar ordningen när man har många verktyg i sin samling och flera personer som arbetar med samma verktygsbas. Det finns något för alla i sortimentet som innefattar 8 topplådor, 2 mellanlådor, 12 olika vagnar och 5 sidoskåp. Dessa kan med fördel kombineras med verktygsförvaringssystem från Teng Tools med över 100 olika TT-satser i olika storlekar.

 

– Med Teng Tools verktygsförvaring ”Get Organised” underlättar vi våra kunders vardag. Det blir exempelvis lättare att hitta verktygen, säkerställa att inga verktyg är kvarglömda eller ligger i vägen och mindre svinn. Dessutom blir arbetssättet mer effektivt genom att man snabbt hittar rätt verktyg till rätt uppgift, vilket i slutänden bidrar till ökad leveranskvalitet. Detta harmoniserar i alla delar med vårt arbete inom HMS, säger Per Ramström, Kategoriansvarig Handverktyg, TOOLS.

 

 

Kvalitet, effektivitet och stabilitet

Alla vagnar och verktygslådor är tillverkade av högkvalitativt stål, vilket ger en längre livslängd och större stabilitet. Däremot gör det inte att de blir svårare att manövrera, alla vagnar är nämligen utrustade med gummerade sidohandtag och 5” stabila hjul som gör dem lätta att förflytta. Att hjulen sitter i hörnen på en u-formad hjulram ger extra styrka och stabilitet.

 

Att vara välorganiserad och ha ordning på verktygen bidrar till effektivt arbete, som i förlängningen skapar lönsamhet. Att spara tid och få en mer kostnadseffektiv produktion är två incitament till att använda verktygsförvaringar från Teng Tools.

För jobb på språng – Teng Tools Service Case

Många har säkert upplevt svårigheterna med att vara organiserad när man är mobil och på språng. Därför har Teng Tools tagit fram en serviceväska som är en förlängning av verktygsförvaringssystemet. Väskan går antingen att bära i handtag på kort- eller långsidan eller, om man inte vill bära, går det lika bra att dra upp teleskophandtaget, vilket gör det enkelt att dra väskan. Transporthjulen är av gummi, som gör väskan lätt att dra och även förhindrar att den glider. För att ytterligare försäkra sig om att väskan inte halkar omkring eller skadar lackerade ytor är den försedd med praktiska gummifötter.

Världsmästare väljer Teng Tools

Teng Tools levererar verktyg samt förvarings- och verktygslösningar till den norske rallyföraren Petter Solberg och hans World Rallycross Team. Team Solberg uppskattar pålitligheten, den höga kvalitén samt de smarta förvaringslösningar som Teng Tools levererar.
 Se filmen om Solberg/Teng Tools här och låt dig inspireras: