Startpaket – testa en miljövänligare skärvätska

Vill du testa en skärvätska som är mer miljövänlig, inte ger eksem och är tillverkad i Helsingborg av vegetabiliska oljor? Nu har vi tagit fram färdiga paket för dig som vill prova Chemirol BioCut – perfekt inför semesterunderhållet av maskinerna!

Chemirol BioCut är en miljövänligare skärvätska tillverkad av svenska råvaror för att möta framtidens krav. BioCut tillverkas i olika mängd vegetabilisk olja för att kunna anpassas efter er arbetsplats och ge max prestanda för er bearbetning.

Lär känna Chemirol bättre

 

TOOLS och Chemirol presenterar ett kundcase

Under Underhållsmässan var TOOLS inbjudna att tala på Teknikscenen. Vi berättade om att vi gärna tar ett helheltgrepp kring kundens utmaningar och hittar lösningar för att eliminera och förebygga risker.

För att visa på detta hade vi med oss Chemirol på scenen och presenterade ett kundcase där kunden ville ha nya handskar. Anledningen var att personalen fick eksem av skärvätskan som de använde. Vi gick direkt på källan till problemet och bytte ut skätvätskan till det miljövänligare alternativet Chemirol, vilket fick eksemen att försvinna.

Här kan du se hela vår presentation tillsammans med Chemirol: