fasad_logga_webb.jpg

Om coronaviruset, tillgänglighet och leveranser

Vi på TOOLS följer dagligen utvecklingen från UD, Folkhälsomyndigheten och Arbetsmiljöverket.

Vi är nogranna med vår hygien och försöker undvika fysisk närkontakt i syfte att minska smittspridningen.

I dagsläget är våra butiker öppna och vår verksamhet är igång i princip som vanligt. Vi kan självklart också erbjuda telefon- eller videomöten via till exempel Skype i stället för fysiska möten för de kunder som önskar det.

För att få fler att välja telefonkontakt framför fysiska möten ger vi just nu en miljövänlig tygväska till de som bokar ett telefonmöte med oss. Läs mer här>>

Vår tillgänglighet

Vi kan som vanligt hjälpa dig genom:

  • Rådgivning på telefon med våra innesäljare
  • Kundbesök av våra utesäljare
  • Inventering och påfyllning av förrådssäljare
  • Våra butiker är öppna som vanligt
  • Du kan handla genom vår E-handel och välja om leveransen ska sändas direkt till dig eller till närmaste butik
  • Telefon- eller videomöten med våra säljare.

Kontakta din närmaste TOOLS-enhet här>>

På vissa håll i verksamheten har vi infört eller kommer att införa tillfällig korttidspermittering, vilket innebär att en del medarbetare tillfälligt kommer att arbeta deltid. Detta gör vi för att anpassa oss efter rådande läge och för att ha muskler att snabbt kunna växla upp igen så fort den akuta krisen är över. För dig som kund ska det här inte märkas av nämnvärt, annat än att en del medarbetare kommer att arbeta kortare veckor.

Butikslager, centrallager och leveranser

Både våra butikslager och vårt centrallager har gott om produkter redo att skickas till dig. Vi märker precis som marknaden i stort att vissa produkter är bristvara från våra leverantörer, framförallt produkter som just nu behövs inom bland annat sjukvården. Om din ordinarie produkt är slut kan våra duktiga säljare hjälpa dig hitta en ersättare.

Vi levererar mycket produkter till sjukvården, både direkt till regionerna och genom Försvarets materielverk. Detta är vi väldigt stolta över att kunna göra i det läge som råder, och vi hoppas och tror att våra övriga kunder har förståelse för de prioriteringar som vi kan behöva göra kring dessa produkter just nu.

Vi har tät kontakt med våra leverantörer och ökad leveransbevakning, särskilt när det gäller andningsskydd, engångshandskar, handdesinfektion, korttidsdräkter och skyddsglasögon.