Aktuella kampanjer och produktnyheter

Aktuella kampanjer och produktnyheter från oss på TOOLS!

Startpaket – testa en miljövänligare skärvätska

Vill du testa en skärvätska som är mer miljövänlig, inte ger eksem och är tillverkad i Helsingborg av vegetabiliska oljor? Nu har vi tagit fram färdiga paket för dig som vill prova Chemirol – perfekt inför semesterunderhållet av maskinerna!

Boschkampanj på TOOLS!

Fram till 31/8 har vi Bosch-kampanj på TOOLS! Se hela kampanjbladet fyllt med batterimaskiner, nätdrivna maskiner och tillbehör här. Glöm inte att gå in på produkten och ta del av alla våra produktvideos.

Tema: Trädgårdsmaskiner från Milwaukee!

Visste du om att vi på TOOLS har ett stort sortiment av trädgårdsmaskiner från Milwaukee? Trimmers, häcksaxar, grensågar, kedjesågar och mycket annat. Med Milwaukees senaste multitrimmer-system kan du bygga ut din maskinpark med mängder av tillsatser på en och samma motorbasenhet.

Kampanj på redskap från Fiskars!

Våren är här! Då kanske det är dags att se över dina redskap för till exempel trädgården? För att hjälpa dig på vägen har vi kampanj på utvalda produkter från marknadsledande Fiskars hela våren och sommaren. Lär känna Fiskars lite bättre här.

Kampanj på bevattningsprodukter från Gardena

Äntligen är det den tiden på året igen! Doften av vår hänger i luften, gräset vaknar och naturen grönskar. Därför passar vi på att ge er kampanjpriser på pumpar, slangar och annan trädgårdsutrustning från Gardena. Lär känna Gardena lite bättre här!

Se vårens stora Teng Tools-kampanj

Verktygsvagnar, verktygssatser, hylsnyckelsatser, skruvmejselsatser och lösa verktyg. Ja, listan kan göras lång när man ska beskriva Teng Tools-kampanjen som just nu pågår på TOOLS. Du finner ett stort sortiment här i E-handeln, men också i våra butiker. Har du alltid drömt om en av Teng Tools klassiska röda verktygssatser? Nu har du chansen!

Tema: Trallbyggartider på TOOLS

Har du tänkt bygga trall nu till våren eller sommaren? Kanske har du kunder som längtar efter tidiga frukostmorgnar och sena sommarkvällar på altanen? Vilken tajming, vi har nämligen "trallbyggartider" här på TOOLS med erbjudanden på både skruv och maskiner för att göra ditt trallbygge till en walk in the park.

Vårnyheter från Fristads

Nu är det dags att parkera vinterjackan i garderoben och se dig om efter nya vårkläder. Varfär inte börja med några av Fristads vårnyheter? Du hittar nyheterna här i E-handeln och de flesta plaggen finns också för utprovning och köp i flertalet av våra butiker.

Erbjudanden på Milwaukee!

Om du har besökt en TOOLS-butik någon gång vet du att vi har ett stort sortiment av maskiner från Milwaukee i majoriteten av våra butiker. Under våren erbjuder vi kampanjpriser på mängder av produkter från Milwaukee, oavsett vilken kanal du handlar igenom.

Utvalt från Ridgid-kampanjen!

Vi på TOOLS vill slå ett slag för inspektionskameror från Ridgid, nu med kampanjpris! Bekanta dig närmare med de olika modellerna längre ner på sidan.

Kampanj på kolfiberskjutmått!

Just nu pågår kampanj på kolfiberskjutmått från Mitutoyo här på TOOLS. Du hittar produkterna nedan och längst ner på sidan kan du även ladda ner kampanjbladet. Erbjudandet gäller till och med den 30 september.

Arbesko och Michelin i nytt samarbete!

Vi på TOOLS är glada över att presentera några riktigt roliga vårnyheter från Arbesko. Det handlar om en serie nya arbetsskor med sulor från däcktillverkaren Michelin. Först ut är de två modellerna M1 och M2!

Kampanj på utvalda proffsprodukter från Nilfisk!

Funderar du på att köpa ny högtryckstvätt kanske? Kolla då in den här kampanjen med några väl utvalda proffsprodukter från Nilfisk. Du vet väl om att du kan köpa maskinerna direkt här på E-handeln eller beställa i närmaste butik.

Metabo-kampanj på TOOLS!

Nu har vi Metabo-kampanj i vår E-handel och i våra butiker! Sedan 1924 har Metabo tillverkat sina produkter i Tyskland, närmare bestämt i Nürtingen. Där sker även utvecklingen av innovativa idéer och den höga proffskvaliteten som Metabo är kända för.