Hos oss möter du 2000 rådgivare, över 200 butiker och Nordens längsta lagerhylla. Det gör oss till norra Europas ledande leverantör av produkter och tjänster för hantverkare och industriarbetare. Men egentligen är det mer vår entusiasm vi vill lyfta fram.

Vårt blod rinner lite snabbare när vi får ge goda råd till vetgiriga kunder i butiken. När vi tillsammans med inköpsdirektörer planerar sätt att minska kostnader. När vi får in det senaste mätverktyget med nya funktioner. Eller när vi bygger ett kundspecifikt utbud i samklang med företagets dagliga behov.

500 000 favoriter som kan göra skillnad

Tänker hantverkare och industriarbetare på våra produkter under sina arbetsdagar? Troligtvis inte. De har huvudet fullt med annat viktigt, tror vi. Tills något saknas. Eller går sönder. Eller är för slitet för att vara säkert. Där och då behöver rätt produkt finnas i det egna lagret eller bli levererad riktigt snabbt. Om inte, skulle det kunna leda till en riktigt dålig dag. Därför säger vi att ett stort sortiment och leverantörens förmåga att välja rätt kan vara avgörande för kundernas arbetsdagar.

Vår lagerhylla rymmer också tjänster

Att vi har en ojämförbart lång lagerhylla är inte en lycklig slump. Den har byggts upp och fyllts på av genuint intresse. Vårt stora utbud ger oss också möjligheten att erbjuda en stor mängd tjänster, allt från utbildningar, besiktning av skyddsutrustning till förrådspåfyllnad.


Många av våra kunder har gett oss förtroendet att sänka deras totalkostnader inom vårt område. Kostnaden för själva köpet är nämligen ofta bara en del av ekvationen. Det har gjort ekonomiskt dåliga dagar till riktigt bra dagar för dem.

TOOLS Online - handla verktyg på internet

Bli företagskund hos TOOLS Sverige

Välj din lokala TOOLS

Välj din ort för att se öppettider, aktuella kampanjer och hitta allmän, lokal information.