TOOLS Sverige AB investerar i nytt eget centrallager

I samband med att B&B TOOLS-koncernen förbereder en uppdelning av verksamheten i två självständiga bolag satsar vi i TOOLS Sverige på att samtidigt förbättra tillgängligheten och leveransprecisionen för våra kunder. Framförallt genom att vi under första kvartalet 2017 bygger upp och implementerar ett eget centrallager för våra leveranser till kunderna.

Vi delar idag lagersaldo och logistikverksamhet med flera andra bolag i B&B TOOLSkoncernen. Vi har dock en god förbättringspotential i vårt nuvarande upplägg och har därför beslutat att investera i ett nytt eget lager där vi kommer att ha fullt eget ansvar för både sortiment och lösningar som möter våra kunders behov. Vårt nya lager kommer att vara placerat i samma fastighet i Alingsås där vårt systerföretag Momentum Industrial har sitt centrallager. Vår lösning kommer också att bygga på ett liknande upplägg som det Momentum Industrial har haft under många år och där kundnöjdheten är mycket hög.

Vi ser fram emot att kunna erbjuda er som kund mindre antal olika kollin och mer samlad leverans, högre servicegrad och förbättrad leveransprecision m.m. Vi får samtidigt möjlighet att snabbare utveckla vårt logistikerbjudande för att möta morgondagens behov.

Implementeringen av vårt nya egna centrallager påbörjas vid årsskiftet. Vi kommer naturligtvis att göra allt som står i vår makt för att undvika negativ påverkan på era nuvarande leveranser. Det nuvarande lagret och vårt nya lager kommer dock att leverera parallellt under en period, vilket kan göra att ni får några delade leveranser. Vi hoppas ni har förståelse för detta då vi gör det för att minimera riskerna vid införandet av vårt nya lager fullt ut.

Om ni har några frågor är ni varmt välkomna att kontakta mig eller era kontaktpersoner inom TOOLS!

Torbjörn Eriksson

VD, TOOLS Sverige AB

TOOLS Online - handla verktyg på internet

Bli företagskund hos TOOLS Sverige

Välj din lokala TOOLS

Välj din ort för att se öppettider, aktuella kampanjer och hitta allmän, lokal information.