TOOLS växlar upp - nytt samarbete med arbetsmiljöfokus

TOOLS fortsätter satsningen på Hälsa, Miljö och Säkerhet – HMS med en ny avtalspartner. Ett led i arbetsmiljöarbetet består nu i ett nyligen slutet avtal med SILTECH AB, vilka erbjuder tjänster inom teknisk säkerhet och riskhantering. SILTECHs kompetensområden ligger helt i linje med TOOLS HMS-satsning.

 

Robert Bennerheim

- Vi har i många år erbjudit tjänster inom arbetsmiljö till våra kunder och genom detta samarbete ges än större möjligheter att erbjuda mätningar, besiktningar, konsulter och utbildningar inom arbetsmiljö, berättar Robert Bennerheim, HMS och Tjänsteansvarig på TOOLS Sverige AB. Han fortsätter: Nu när vi har knutit SILTECH AB till oss kommer de att förstärka vårt utbud av tjänster inom Hälsa, Miljö och Säkerhet.

 

SILTECH AB är ett tekniskt konsultföretag som arbetar för en ökad insikt och större kunskap om riskförebyggande arbete i en rad branscher. Företaget levererar projekt, utbildning och ledningstjänster som skapar större förståelse för arbetsplatsens förutsättningar, utvecklar nya beteenden och säkrar ett integrerat arbetssätt för att förebygga och hantera risker.

 

- TOOLS satsning på HMS ligger helt i linje med SILTECHS kunskapsregister och de områden vi arbetar inom. Avtalet för med sig accelererande utvecklingsmöjligheter för både SILTECH och TOOLS och ger möjlighet för TOOLS kunder att ta del av en breddad tjänsteprofil inom riskanalys, riskhantering och processäkerhet, säger Jenny Olsson, Managing Director på SILTECH AB.

 

 - Vi kan nu tillsammans med TOOLS gå i bräschen när det gäller arbete för medarbetares säkerhet och miljö och säkra kvaliteten i det arbete vi utför, summerar hon.

 

TOOLS Online - handla verktyg på internet

Bli företagskund hos TOOLS Sverige

Välj din lokala TOOLS

Välj din ort för att se öppettider, aktuella kampanjer och hitta allmän, lokal information.