Grattis till vinnarna i TOOLS HMS-tävling!

Sju frågor plus en öppen utslagsfråga var det som skulle besvaras. Att tävlingen fick så många deltagare var inte överraskande, det var nämligen många som besökte TOOLS monter under de fyra dagarna i Göteborg.

TOOLS syfte med montern var att förmedla vilka vi är och vad vi tror på, i synnerhet kopplat till Hälsa, Miljö & Säkerhet – HMS. Målet för TOOLS var att sprida kunskap och upplysa om de risker som finns i arbetsvardagen – det tycker vi att vi lyckades med. Efter mässan för vi nu dialoger med såväl befintliga som nya kunder, tillsammans ser vi över kundernas behov och de utmaningar de kan tänkas stå inför. Vi utgår ifrån får metodik att eliminera, förebygga och skydda sig mot de risker som kan tänkas uppstå på en arbetsplats.

 

Som första pris kunde man vinna en ergonomisk vinkelslip+skruvdragare från Metabo samt en utbildning för 10 personer i Fallskydd, Steg/Bock eller Lyft. Andrapriset var en avvibrerad, ergonomisk vinkelsip+skruvdragare från Metabo samt rådgivning vid ett tillfälle på er arbetsplats kring ett riskområde. Tredjepristagaren vann en avvibrerad, ergonomisk vinkelslip samt rådgivning vid ett tillfälle kring ett riskområde. Bra jobbat alla som deltog och ett stort grattis till vinnarna i HMS-tävlingen och tack till alla som kom och besökte oss under mässan!

 

  • 1:a Albin Skärve, Anderstorp
  • 2:a Lars Johansson, Askim
  • 3:a Olof Karlsson, Stenungsund

 

Besök gärna vår nya webbplats för HMS på www.tools.se/hms och läs mer om våra riskområden, kundcase, intervjuer med våra skickliga rådgivare och mycket mer.

 

Tavling-BANNER-botten

TOOLS Online - handla verktyg på internet

Bli företagskund hos TOOLS Sverige

Välj din lokala TOOLS

Välj din ort för att se öppettider, aktuella kampanjer och hitta allmän, lokal information.