TOOLS har återigen fått kvalitetspris från Volvo

VQE- Volvo Cars Quality Excellence, är ett kvitto på att TOOLS har uppnått och underhållit sin höga kvalitetsstatus.

VQE-statusen är beviset på att TOOLS tillhör de allra bästa i branschen och innebär att man uppnått det högsta kvalitetsbeviset inom områden som produktkvalitet, leveransprecision, logistik och effektiva kvalitetssystem. Dessutom har man kunnat leverera rätt produkter och rätt support till kunden- ett arbete som kräver engagemang och kompetens. Leverantörer med fortsatt VQE-status är högt ansedda och blir naturliga förstahandsval för nya avtal med Volvo Cars i framtiden.

Det är fantastiskt roligt att vi fått denna utmärkelse för andra gången, vilket är ett tydligt tecken på att vi jobbar på rätt sätt. I den här affären är det många medarbetare som är med och bidrar och jag vill verkligen ger er alla en eloge för ett löpande riktigt väl genomfört arbete, säger Madeleine Persson, Regionchef Väst.

Partnerskapet mellan VQE-leverantörer och Volvo Cars är en av huvudnycklarna till att fortsatt kunna leverera högkvalitativa produkter och tjänster som möter och överträffar kundernas förväntningar. Vi på TOOLS är stolta över att få ha mottagit utmärkelsen för andra året i rad och vill gärna passa på att tacka alla inblandade parter för ett riktigt bra jobb.

TOOLS Online - handla verktyg på internet

Bli företagskund hos TOOLS Sverige

Välj din lokala TOOLS

Välj din ort för att se öppettider, aktuella kampanjer och hitta allmän, lokal information.